+31 (0)6 24 56 43 42
Bestellen? Mail naar: saskia@huisraadidee.nl
© Huisraadidee

Jenny en de Workshop Collage-maken

Jenny had zelf wat beelden van huis meegenomen die haar inspireerde. De kleuren in het boeddha beeld nam zij als uitgangspunt. Alle gebruikte sfeerplaten komen uit mijn archief waarin ik al 10 jaar beelden uit tijdschriften/boeken verzamel. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals: natuur, sfeer, bloemen, bomen, dieren, mannen, vrouwen, kinderen, religieuze, erotische, mode, stripverhalen enzovoorts.

In combinatie met verschillende andere beelden uit mijn archief is Jenny aan de slag gegaan. Na kijken, schuiven, knippen, snijden, verplaatsen en opnieuw zoeken naar passende beelden is de collage een mooi geheel geworden. De collage is op A3 formaat gemaakt. Jenny laat de collage vergroten en op een canvas van 100 cm bij 70 cm afdrukken. Zij weet al een geschikt plekje in haar huiskamer waar haar collage kunstwerk komt te hangen.

Sabrina en Jenny gingen met een enthousiast en blij gevoel naar huis. Voor mij was het erg leuk om het proces van de kunstwerken te volgen. De eindresultaten zijn verrassend en erg mooi geworden.

Vandaag ben ik te gast bij Saskia Jonker van Huisraadidee. Ik ken Saskia al meer dan 30 jaar. En zolang als ik haar ken, weet ik dat ze creatief is. Vroeger zat ze altijd overal bloemetjes op te tekenen. Schattige, lieve bloemetjes. Sas lacht: “Ik weet dat ik een jaar of 10 was en dat ik altijd alles in een schetsboekje tekende.”

En in en buiten haar huis staan diverse dingen die haar creativiteit ondersteunen. Gebloemde schilderijlijstjes, diverse prachtige tekeningen aan de muur en kastjes en tafeltjes in een nieuw jasje.

Geef een reactie