+31 (0)6 24 56 43 42
Bestellen? Mail naar: saskia@huisraadidee.nl
© Huisraadidee

Pak en plak workshops

Zin om een keer te komen plakken? Geef je dan snel op voor een algemene Pak en Plak-workshop. Neem een vriendin, je zus of je moeder gezellig mee want de algemene workshops worden gegeven bij een aanmelding van minimaal twee personen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is jezelf, want de Pak en Plak-studio is van alle gemakken voorzien! Papier, Pak en Plak-lijm, voorwerpen en andere benodigdheden zijn aanwezig. Je mag natuurlijk ook zelf een voorwerp meenemen dat je wil beplakken. Na de ongeveer drie uur durende workshop kun je je eigen unieke beplakte voorwerp mee naar huis nemen.

Meer weten? Bekijk hier alle pak en plak workshops.

Pak en plak lijm
Workshop Tekenen

Workshop collage maken of tekenen

Wil je zelf een collage maken? Huisraadidee geeft ook workshops in collages maken. Ik geef de workshop en help je met een creëren van jouw eigen kunstwerk. Wat vind je mooi? Wat inspireert jou? Welke kleuren wil je gebruiken? De Pak en Plak-studio is voorzien van genoeg beeldmateriaal om een collage te maken, maar als je zelf mooie beelden hebt, mag je die natuurlijk ook meenemen.

Liever leren tekenen en dessins maken? Onder leiding van Saskia maak je met haar unieke techniek de mooiste dessins. We gebruiken hierbij (kleur)potlood en stift. Je tekening kun je eventueel op een voorwerp plakken met de Pak en Plak-lijm. Je eigen ontwerp plak je op een dienblad, bloempot, krukje enzovoorts. Je kunt je prent natuurlijk ook inlijsten en ophangen.

Bekijk hier alle overige workshops!

Workshops voor scholen

Met de Pak en Plak-techniek kunnen kinderen/leerlingen (vanaf 5 jaar) met en zonder beperkingen voorwerpen beplakken met verschillende soorten (oud) papier. Ik vind het belangrijk om leerlingen te stimuleren in hun creatieve ontwikkeling. Mijn ervaring in de omgang met kinderen leert mij dat de meeste kinderen door de Pak en Plak-techniek meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Het Papier wat je opplakt op een voorwerp wordt altijd leuk!

Meer weten? Lees hier alles over workshops voor scholen.

Vogelhuisje beplakken