+31 (0)6 24 56 43 42
Bestellen? Mail naar: saskia@huisraadidee.nl
© Huisraadidee

Workshop Pak en Plak algemeen

Zin om een keer te komen plakken? Geef je dan snel op voor een algemene Pak en Plak-workshop. Neem een vriendin, je zus of je moeder gezellig mee want de algemene workshops worden gegeven bij een aanmelding van minimaal twee personen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is jezelf, want de Pak en Plak-studio is van alle gemakken voorzien! Papier, Pak en Plak-lijm, voorwerpen en andere benodigdheden zijn aanwezig. Je mag natuurlijk ook zelf een voorwerp meenemen dat je wil beplakken. Na de ongeveer drie uur durende workshop kun je je eigen unieke beplakte voorwerp mee naar huis nemen.

Mocht je thuis nog verder willen plakken, kun je natuurlijk een pot Pak en Plak-lijm meenemen. Al overtuigd? Geef je dan snel op! Stuur een email naar saskia@huisraadidee.nl of bel mij op 0634564342 om een workshop in te plannen.

Prijs: € 25 p.p. zonder voorwerp | € 35 p.p. met voorwerp.

Pak en plak

Workshop Pak en Plak-instructie

Wil je net iets meer leren dan in de algemene Pak en Plak-workshop? En wil jij je Pak en Plak-certificaat behalen zodat je zelf ook Pak en Plak-workshops mag geven? Geef je dan op voor een Pak en Plak-instructieworkshop. Ook hier hoef je verder zelf niets mee te nemen. Papier, Pak en Plak-lijm, voorwerpen en andere benodigdheden zijn aanwezig. Lunch is ook inbegrepen. Omdat deze workshop meer ingaat op de Pak en Plak-techniek, duurt deze langer dan de algemene workshop. Je leert onder andere meer over de geschiedenis van de Pak en Plak-lijm en over het gebruik van verschillende soorten papier. Ook krijg je tips over hoe je je eigen Pak en Plak-workshop kunt gaan starten. De workshop begint om 10.30 en eindigt om 15.30. Er kunnen minimaal 2 personen en maximaal 4 personen meedoen.

Na zo’n vijf uur kun je je beplakte voorwerp en behaalde Pak en Plak-certificaat meenemen en ben je officieel besmet met het Pak en Plak-virus. Bovendien word je vermeld als partner van Huisraadidee op de website en kun je de Pak en Plak-lijm met 25% korting bij Huisraadidee kopen via de webshop. Kies tijdens het bestellen voor de optie ‘achteraf betalen’, dan ontvang je een factuur met 25% korting. Geef je snel op via saskia@huisraadidee.nl of bel ons op 0634564342 om een afspraak te maken.

Prijs: € 150 p.p.

Pak en Plak-feestjes

Plakken met meerdere vriendinnen? Of plakken op een kinderfeestje? Huisraadidee geeft ook Pak en Plak-feestjes. Jullie zijn welkom in de Pak en Plak-studio, maar ik kom ook graag langs om er een feestje van te maken. We zorgen voor alle benodigdheden: papier, Pak en Plak-lijm, kwasten, schoonmaakdoekjes, voorwerpen en alle andere ingrediënten om er een geslaagd feestje van te maken. Stuur een email naar saskia@huisraadidee.nl of bel naar 0634564342 om een datum te prikken.

Pak en plak workshop

Workshop Vrijgezellenfeestje

Zoek je een creatieve, persoonlijke workshop voor een vrijgezellenfeestje? Dan ben je bij Huisraadidee aan het goede adres. De workshop duurt ongeveer 3 uur en kan bij mij in mijn huisatelier in Lelystad plaats vinden. Het atelier is een zeer inspirerende omgeving, waar veel voorbeelden van beplakte voorwerpen en meubels te zien zijn.

Ik heb al een aantal super gezellige vrijgezellenfeestjes begeleid. Het fijne is dat iedereen deze techniek kan toepassen, je hoeft niet te kunnen tekenen en/of schilderen. Het wordt altijd leuk! Ook kun je tijdens het plakken nog lekker blijven kletsen met elkaar.

Op elk voorwerp met een harde ondergrond kan geplakt worden. Zoals hout, glas, metaal, keramiek, porselein, plastic, canvasbord, piepschuim. Men heeft ook weleens een groot dienblad met daarop verschillende kaarsen-standaards in één kleur/stijl beplakt voor  het bruidspaar.

In mijn atelier kun je kiezen uit een zeer groot assortiment aan papier en decoraties. De a.s. bruid krijgt van mij een Pak en Plak pakket (potje lijm, papier en voorwerp) als bruidscadeau mee naar huis.

De prijs is €25,00 p.p. als je zelf een voorwerp meeneemt. Als er bij mij een voorwerp wordt uitgezocht, komt er € 10,00 bij.

De Pak en Plak-lijm bestellen?

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare formaten en prijzen. Bestellen kan door te mailen naar saskia@huisraadidee.nl.

Pak en plak lijm

100ml | €3

Pak en plak lijm

275ml | €5

Pak en plak lijm

500ml | €8

Pak en plak lijm

1 liter | €15

5 liter | €60