+31 (0)6 24 56 43 42
Bestellen? Mail naar: saskia@huisraadidee.nl
© Huisraadidee

Pak en Plak techniek voor scholen

Zelfvertrouwen
Met de Pak en Plak-techniek kunnen kinderen/leerlingen ( vanaf 5 jaar) met en zonder beperkingen voorwerpen beplakken met verschillende soorten (oud) papier. Ik vind het belangrijk om leerlingen te stimuleren in hun creatieve ontwikkeling. Mijn ervaring in de omgang met kinderen leert mij dat de meeste kinderen door de Pak en Plak-techniek meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Het Papier wat je opplakt op een voorwerp wordt altijd leuk!

Hergebruik
Milieuvriendelijk werken vind ik ook erg belangrijk. Dit wil ik op de kinderen overbrengen. Daarom gebruik ik veel oud papier, gebruikte voorwerpen en materialen. De Pak en Plak-lijm bestaat uit natuurlijke ingrediënten, daarnaast is het gifvrij en uitwasbaar.

Workshop kinderen
Vogelhuisjes

Meerwaarde
Ik heb 15 jaar als maatschappelijk werker bij verschillende hulpverleningsinstanties gewerkt. Ik heb veel mensen ontmoet, waardoor ik op gemakkelijke, rustige, positieve manier met groepen kan werken. Ik ben gericht op  het creatief samen werken. Met veel plezier geef ik  inmiddels 10 jaar Pak en Plak-workshops aan leerlingen! Ik ontmoet heel vaak leerlingen met een spontane en verfrissende creatieve stijl.
De Pak en Plak-techniek  is voor kinderen een zeer toegankelijke en makkelijke manier om je creatief te uiten. Ik heb dan ook al heel wat leuke, vrolijke, trotse en enthousiaste kinderen met een eigen gemaakt Pak en Plak-kunstwerk naar huis zien gaan!
Daar geniet ik dan ook weer van.

De Pak en Plak-lijm bestellen?

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare formaten en prijzen. Bestellen kan door te mailen naar saskia@huisraadidee.nl.

Pak en plak lijm

100ml | €3

Pak en plak lijm

275ml | €5

Pak en plak lijm

500ml | €8

Pak en plak lijm

1 liter | €15

5 liter | €60